Om mig

Jeg er fra 1961 og min rejse frem til der hvor jeg står idag, har været meget bred og meget givende. Jeg vil nøjes med at beskrive min del hvor jeg har haft med mennesker at gøre, trods det at min håndværksmæssige og erhvervsmæssige del også fylder en del i mit liv.

Jeg har haft med gymnastik at gøre i over 40 år og har stadig konkurrencegymnaster i acrobatik. I ca. 8 år har jeg været plejfamilie, både i ægteskab og også som alene. I 10 år arbejdede jeg på en efterskole, hvor jeg havde meget med de unge mennesker at gøre.. I 2003 læste jeg til pædagog og da jeg var færdig i 2006 startede jeg et opholdssted for en ung mand som var eneanbragt. Dette projekt eksisterede i 2 år. 2014 -2018 læste jeg til psykoterapeut. 2016 tog jeg uddannelsen som kropsterapeut.

Jeg har idag egen klinik hvor jeg ser på det enkle menneske og hvad der fylder i livet netop lige nu. Jeg kan hjælpe med min psykoterapi, kropsterapi, åndedrætsterapi og med det menneske som jeg nu engang er. Som min sensor  Lisa Johanson, til min åndedrætsterpi eksamen skrev til mig:

“Det var en professionel og samtidig personlig session, hvor jeg oplevede nærværende – værdigt – maskulint støttende omsorg – jeg blev meget berørt.”

Og min åndedrætsmester Anja Smed skrev om mig:

“Du lytter til hele klienten – både ord, kropssprog og alt det mellem linjerne. Du læser klienten og virker meget stærk i din intuition. Ved at lytte så opmærksomt som du gør – får du også tid til, helt naturligt, at inddrage alt det du er og alt det du kommer med – så klienten bliver favnet af alle dine kompetencer = både som professionel terapeut og som menneske.”

 

2003-2006                       Pædagog

2014 2018                         Psykoterapeut

2016                                   Totum Kropsterapeut

2018-2019                        Åndedrætsterapeut

2019                                   Kursus i karonio sakral terapi