Åndedrætsterapi

Åndedrætsterapi er:
• En kort afklarende samtale, blid afspænding og forløsende vejrtrækning*
• Øget opmærksomhed på det dybe forløsende maveåndedræt og optimering af hverdagsåndedrættet.
• Den direkte vej til mere ro, mere energi og meget mere trivsel.
• Den åndedrætsterapeutiske del af en session foregår påklædt (i behageligt løstsiddende tøj), på en behagelig madras for optimal støtte til afspænding.
 
*Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning (BSV) er en effektiv metode, som har en dybdeafspændende og forløsende effekt. Dybe, rolige åndedrag bringer dig i en tilstand – hvor du kan give slip på begrænsende blokeringer og opspænding i både kroppen, tankerne og følelserne. 

Metoden styrker optagelsen af ilt i kroppen. Hvilket booster dine cellers sundhed, dit immunforsvar, forbedrer din fordøjelse og din trivsel. Metoden giver dig en øget kropsbevidsthed, som inspirerer til, at træffe sundere og bedre valg i hverdagen. 
 
Ring på telefon nr.: 20 92 44 50 – hvis du har spørgsmål/for at booke din tid. 


ÅndedrætsTerapi anbefales ikke til mennesker med epilepsi eller psykose! Er du kronisk syg eller er du blevet opereret for nylig – skal du altid spørge hos din læge før du går i gang med ÅndedrætsTræning/ÅndedrætsTerapi. ÅndedrætsTræning/ÅndedrætsTerapi kan aldrig erstatte et tjek hos lægen. 

 

Kroppen har sit eget kemilaboratorium, som har en formel for hver eneste tanke, følelse, handling i kroppen. Når du arbejder bevidst med åndedrættet kan tilstanden, i de teknikker som udføres i bevidst fordybelse, sidestilles med det som sker i kroppen når du mediterer. Når du mediterer udskiller du “lykkestofferne” dopamin(styrker nydelse og energi), serotonin(styrker velvære, lyst, indre ro og koncentration) og oxytocin (kærligheds- og forelskelse hormonet).